Sådan skal du pakke en rygsæk fornuftigt

28 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Det kan ende skidt nogle gange, når du forsøger at proppe alt, alt for meget ned i din rygsæk, og når du så skal have fat i noget vigtigt, så ligger det meget ubehjælpeligt i en fjern lomme i bunden, så du må have det mest op alligevel for at finde det.

Når du så går rundt, så kan du mærke skarpe kanter med videre mod din ryg gennem rygsækken, og det er egentlig ikke, fordi din rygsæk er af dårlig kvalitet, men fordi du har lagt tingene derned på en helt forkert måde.

Senere skal du fiske din madpakke op, men den har bagt som en grødlig mos nederst i bunden, hvor den ikke alene lugter, men også har afsat lugt og fugt i dine ellers rene sokker.

Derfor kan du nok godt se, at det er ved at være på tide, at du skal lære at pakke din rygsæk ordentligt.

Det kan du lære lidt af her.

Klargørelse af pakning til rygsækken

Det starter alt sammen med planlægningen, for selvom det ikke altid kommer an på rygsækken i sig selv, så skal man jo vide, om man skal vandre i bjergene i flere dage eller er på vej i skole.

Derfor skal man først og fremmest have en egnet rygsæk til det formål, hvor man gør efter kvalitet og pris.

Når det indkøb eller valg er gjort, så lægger du alle de ting frem, som du skal bruge, før du fra en anden af til den næste ligger tingene derned.

Det vil sige, at du først laver en liste med tingene, du skal bruge, og så pakker du den, så de tinge ting kommer nederst, og de vigtigste ting kommer øverst, og det skal pakkes, så det ikke strikker i alle mulige retninger.

Hvis du kan mærke, du kæmper for at lukke din rygsæk, så skal du nok overveje, om du kan lade noget af det blive hjemme.