Hvilket jagtudstyr skal du have med på fuglejagt?

Står du og skal afsted på fuglejagt, men er i tvivl om du har fået pakket det hele? Læs med her og find ud af, om der er noget, du mangler af jagtudstyr til din tur. 

Uanset om du skal på fasanjagt eller andejagt, så er der en række ting, du skal have pakket for at få en succesfuld jagt. Jagtudstyr betyder alt for en jæger, og det er derfor vigtigt at man får købt sig noget godt jagtudstyr i god kvalitet. 

Meget jagtudstyr kan bruges til andre formål end bare fuglejagt. Derfor kan du sagtens investerer lidt ekstra i godt jagtudstyr til fuglejagt, og stadig bruge det på andre jagt også. 

Få styr på din jagtbeklædning til din fuglejagt

Når du skal ud på fuglejagt, så er det første jagtudstyr du skal have styr på, jagtbeklædningen. Dette gælder også hvis du skal på andet end fuglejagt.

Godt jagtbeklædning sikre dig en bedre jagt, fordi du kan holde varmen og ikke mindst holde dig tør. Deer Hunter er et mærke, som tilbyder fantastisk jagtbeklædning. De laver jagtbeklædning i høj kvalitet. Deres jakker og bukser er eksempelvis lavet i gode materialer, som er slidstærke, åndbare, vind- og vandafvisende. 

Find et godt høreværn til din fuglejagt

Høreværn er noget udstyr, som du ikke vil være foruden. Det kan være enormt forstyrrende, og ikke mindst ubehageligt, hvis du ikke har noget der kan tage lyden fra skuddene. Et godt høreværn kan sagtens købes for under 1000 kr. 

 

Livagtige lokkefugle giver dig bedre chancer

På en fuglejagt skal man være tålmodig. Gode lokkefugle kan gøre det nemmere for dig, når du skal have ramt på dit bytte. Du kan finde både lokkeænder, lokkegæs, lokkekrager, lokkeduer m.m. på markedet i dag. 

De er alle utroligt livagtige og kan narre fjenden med det samme. Du kan også købe lokkefugle med elektroniske vinger, så ænderne eller duerne virkelig bliver narret. Lokkefugle vil være med til at tiltrække andre fugle.