Glæd ungerne med et nyt gyngestativ til haven

15 september 2020
Astrid Pedersen

Er du træt af at stå i kø på legepladsen med din lille søn eller datter ved hånden og vente på at en af gyngerne i gyngestativ bliver ledig? Så bør du overveje om ikke bare du skal købe et gyngestativ til din egen have.

Køb et lækkert gyngestativ til haven – det betaler sig

Er du i besiddelse af et hus med en stor have kan du med fordel investere i et gyngestativ til ungerne. Det at gynge er enormt fremmende for børns kognitive og fysiske udvikling.

Gynge bevægelsen styrker såvel balance sansen som koordinations evnen, og barnet lærer selv at styre gyngens bevægelser når det bliver gammelt nok til ikke at skulle have mor eller far til at skubbe. Et solidt gyngestativ med gode, sikre gynger er befordrende for timevis af udendørs leg. Og det er en kendt sag at børn har godt af såvel frisk luft som motion.

Hvor finder jeg et gyngestativ i høj kvalitet?

Før i tiden var udvalget af gyngestativer til private stærkt begrænset og bestod mestendels af billige plastik modeller som dårligt kunne holde en sæson. Men nu om stunder kan du sagtens få et gyngestativ i samme kvalitet som det du finder på såvel legepladser som i skolegårde rundt omkring.

Et moderne gyngestativ kan være fremstillet af massivt træ eller af metal, og er bygget til at stå ude hele året. Samtidig vil de gyngestativer, su finder hos eksempelvis Ude-Leg, leve 100% op til den af loven påkrævede standard hvad angår kvalitet og sikkerhed. Du er dermed sikker på at dit gyngestativ kan holde i mange år – også til voldsom og ivrig leg.

Ude-Leg tilbyder gyngestativ i mange forskellige udformninger, med en eller flere gynger per stativ. Du kan se det store udvalg, og bestille dit nye gyngestativ online, på ude-leg.dk