Find solide facadedøre online

29 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du på udkig efter nye døre til huset? Så bør du gøre dig ekstra umage, når du vælger facadedøre.

Hvad er en facadedør?

En facadedør er ganske enkelt en hver type dør som er placeret i husets facade. Facadedøre, også kaldet yderdøre, tæller blandet andet hoveddøren til husets entré samt køkkendøren, døren til bryggerset, og diverse altan og terrassedøre. Fælles for alle former for facadedøre er at de skal kunne tåle en del.

image

Facadedøre er året rundt udsat for vind og vejr, og skal dermed kunne modstå såvel solens skarpe uv stråler som silende regn, stiv kuling, og diverse nedbør samt lave temperaturer i vinter halvåret. Det er derfor vigtigt at dine facadedøre er fremstillet i solide og slidstærke materialer – i hvert fald hvis du ønsker at kunne have nytte af dørene i mange år.

Vælg de rette facadedøre til din bolig

Når du står for at skulle vælge de døre, som skal monteres i husets facade, er det således vigtigt at du ser dig godt for. Du bør ikke gå på kompromis med dine høje standarder hvad angår kvalitet og æstetik. Du skal huske at dørene skal kunne holde i mange år – og det er ærgerligt at skulle skifte en eller flere døre ud allerede efter få sæsoner.

Både når det gælder hoveddøren, køkkendøren og diverse glasdøre som for eksempel altandøre og terrassedøre bør du således vælge døre som holder en høj standard. Døren skal være forsynet med en slidstærk overflade såvel som en isolerende kerne.

En altandør eller terrassedør, som måske fortrinsvis består af glas ruder, skal være indfatte med isolerende glas. På den måde undgår du varmespild fra dine stuer og værelser. Og så skal en facadedør selvfølgelig slutte tæt hele vejen rundt, så du slipper for kolde trækvinde.

Find de bedste og billigste facadedøre tilbud på Klarvinduer.dk.