Find en dygtig fagmand til gulvafslibning i Helsingør

Find en dygtig fagmand til gulvafslibning i Helsingør

Trægulve af alle sorter og typer kræver pleje og vedligeholdelse på jævnlig basis – især hvis de er behandlet med olie, lud eller sæbe, som ikke på samme måde som lak eller maling forsegler og beskytter træværket. Et sæbebehandlet trægulv er en af den smukkeste former for gulvbelægning, en bolig kan være udstyret med. Sæben lysner gulvet naturligt, samtidig med at træets årer og naturlige og organiske udstråling bevares.

Et trægulv, som er behandlet med sæbe, kan lyse hele rummet op, og er en fornøjelse at betræde. Men forsømmer man blot en enkelt gulvvask med special sæbe, vil den beskyttende og plejende hinde, som sørger for, at fugten bevares i træværket, hurtigt slides bort. Og så vil trægulvet blive grimt i overfladen.

Hvordan ved jeg, om mit trægulv er slidt?

Når dit trægulv når det stadie af slitage, at der skal en gulvafslibning til for at genskabe den smukke og ensartede overflade, vil tegnene ikke være til at overse. Støv og skidt vil blive trådt ned i træværket, som – på grund af manglende beskyttelse og fugt – vil være indtørret og sårbart. Sammen med spildte væsker vil støvet indlejre sig i de tørre og porøse fibre, og gøre gulvets overflade grim, mat og ujævn at se på. Og du vil opleve, at du ikke kan vaske skidtet og pletterne af med almindelig gulvvask.

Få flotte resultater med en professionel gulvafslibning

Til alt held er det muligt at få det flotte trægulv tilbage, og få det til at fremstå som nyt. Ved en professionel gulvafslibning, hvor det øverste lag af trægulvets overflade fjernes på skånsom vis, blotlægges et helt nyt og fejlfrit gulv – klar til beskyttende efterbehandling efter dit eget valg. Føler du ikke længere, at du har tid til at passe et sæbebehandlet gulv, kan du vælge en klar lak, som giver et smukt og slidstærkt resultat.