Find det nærmeste apotek i Randers

28 august 2021
Astrid Pedersen

Når du skal hente læge ordineret medicin eller har brug for håndkøbsmedicin – for eksempel hovedpinepiller – er det smart at kende sit lokale apotek.

Hvor kan jeg finde et godt apotek i Randers?

Hvis du er bosat i eller i nærheden af Randers har du faktisk op til flere valg muligheder når det handler om at finde et lokalt apotek.

Centralt i Randers finder du hoved apoteket som hedder Randers Jernbane Apotek. Med sin centrale beliggenhed på Vester Torv er Randers Jernbane Apotek nemt at komme til uanset om du er i bil, til fods, på cykel eller bruger de offentlige transportmidler.

Randers Jernbane Apotek har et stort og velassorteret udvalg af diverse apoteker varer. Foruden receptpligtig medicin kan du hos Randers Jernbane Apotek købe kosttilskud, natur lægemidler og håndkøbsmedicin i mange varianter. De dygtige personaler i form af uddannede farmaceuter og farmakonomer står klar til at hjælpe dig med at foretage det rette valg.

Du kan samtidig få den bedste vejledning omkring de enkelte produkter samt rådgivning vedrørende indtag og dosering. Og så har apoteks personalet selvfølgelig 100% styr på de enkelte produkter hvad angår forventede effekter, bivirkninger og eventuelle kontra indikationer.

Find dit nærmeste apotek, håndkøbs udsalg eller medicin udleveringssted i Randers

Foruden Randers Jernbane Apotek finder du to andre apoteker i Randers, nemlig Langå Apotek og Apoteket Thorsbakke. Langå Apotek er beliggende i Randers forstaden Langå og får leverancer fra Apoteket Thorsbakke på daglig basis.

Apoteket Thorsbakke er centralt placeret i Randers Sundhedscenter og har gode adgangsforhold hvis du for eksempel sidder i kørestol eller bruger en rollator. Og har du ikke mulighed for at komme ind til byen for at hente receptpligtig medicin kan du benytte et af medicin udleveringsstederne i Stevnstrup, Spentrup og Harridslev.

Klik ind på randersjernbane.apotekeren.dk og læs mere om apotekerne i Randers og omegn.