Få skrevet tekster på flere sprog fra samme firma

15 april 2021
Emilie Ann Jacobsen

Hvis du har hjemmesider på flere forskellige sprog, er det en god ide for dig, at du får skrevet tekster til dem hos det samme bureau. På den måde bliver det meget nemmere for dig at holde styr på. Samtidig er hver tekst unik, når den bliver skrevet fra bunden frem for bare oversat fra et sprog til et andet.

Et godt bureau for dig, der gerne vil have skrevet tekster på flere forskellige sprog, er wordpens.com. De har mange skribenter tilknyttet og kan derfor hjælpe dig med at få produceret tekst på dansk, svensk, norsk og engelsk. 

Når du hyrer Wordpens.com til at hjælpe dig, hyrer du ikke nødvendigvis en bestemt skribent. I stedet lægger firmaet opgaven ud, så de tekstforfattere, der kan det sprog, som du ønsker en tekst på, har adgang til at skrive den. Derefter er det altså først til mølle for skribenterne i forhold til at få den skrevet. Det betyder, at du kan få dine tekster skrevet meget hurtigt. 

Godkend teksterne, inden de kommer på hjemmesiden

Det kan virke angstprovokerende, at du skal have andre til at skrive teksterne til din hjemmeside. Noget, som du står på mål for. Når du hyrer et bureau som Wordpens.com til at skrive tekster for dig, briefer du dem altid først i forhold til, hvordan du gerne vil have, at teksterne skal skrives. Dermed ved de, om der er noget, de skal være særligt opmærksomme på. 

Når teksterne er blevet skrevet, får du teksterne og kan godkende dem, inden de bliver lagt på hjemmesiden. Dermed kommer der altså ikke til at ligge noget, som du ikke har sagt god for. Det er rigtig rart for dig, at du ved, hvad der ligger der. Selvom du godkender teksterne, tager det jo langt kortere tid, end hvis du skulle skrive teksterne selv.