Få hjælp til at ændre dine vaner og slippe ud af dit misbrug på misbrugscenter

Få hjælp til at ændre dine vaner og slippe ud af dit misbrug på misbrugscenter

Hvis du gerne vil ud af dit misbrug, er det vigtigt, at du får hjælp til at ændre på dine vaner. Det er ikke noget, som du kan gøre alene. Det kræver en ekstrem selvdisciplin at gøre det, og ofte har du brug for andres perspektiv på, hvordan du kan løse dine problemer. Det kan være med til virkelig at give dig nogle nye værktøjer til at komme ud af dit misbrug. 

Når du vil ud af det, handler det derfor først og fremmest om, at du rækker ud til en, som, du tror, kan rumme dig. Derefter bør du søge professionel hjælp. Det kan for eksempel være hos behandlingscenter-stien.dk. De har i mange år arbejdet med at hjælpe misbrugere med at komme ud af deres misbrug af piller eller alkohol. Derfor kan de helt sikkert også hjælpe dig

Deres behandlinger foregår på den måde, at de hjælper dig til, hvordan du ændrer dine vaner. Du bor på centeret, og der er det nemmere for dig at komme ind i nogle nye vaner med ikke at drikke eller tage for mange piller. Det vil selvfølgelig altid være en kamp, men for mange starter der en ny kamp, når de kommer hjem. Det er jo for alvor der, at du skal arbejde på ikke at falde i de dårlige vaner igen. 

For at du kan få så meget støtte som muligt, arbejder Stien også med dine venner og din familie. Det er dem, der skal støtte dig, så du ikke kommer til at drikke eller tage piller igen. Derfor har de også brug for nogle værktøjer til, hvad de skal gøre. 

Tit ligger der også en lang række svigt fra din side i forhold til dem. Mens du er på Stien, får du rig mulighed til at tale med dem om det, så I kan begynde at hele de sår, der er skabt.