Få hjælp hos psykolog på Frederiksberg

advertorial

Er du sygemeldt med stress, og frygter du at skulle vende tilbage til hverdagen igen? Så bør du unde dig selv et forløb hos en psykolog som kan ruste dig til at håndtere din tilværelse.

Få hjælp til at komme ovenpå igen efter et stress forløb

Alle, som har oplevet at gå ned med stress, ved hvor nedbrydende denne frygtede – og frygtelige – sygdom er. Nerverne er på højkant, spændingerne vil ikke forsvinde, nattesøvnen drukner i tankemylder, og hele kroppen er faktisk sat i højeste beredskab konstant.

Dette er der jo ingen som kan leve med i længere perioder. Og derfor vil langt de fleste stress ramte mennesker før eller siden opleve et decideret sammenbrud.

image

Når du én gang er sygemeldt med stress handler det først og fremmest om at genskabe balancen. Dernæst kommer arbejdet på at blive et stærkere menneske som er bedre til at identificere de faktorer i hverdagen som trigger din stress. På den måde styrker du din evne til at sige fra. Og så kan du undgå stress i fremtiden.

Hos en psykolog kan du få den hjælp du har brug for når du ønsker at styrke dit sind oven på en stress sygemelding. Din psykolog kan hjælpe dig med at finde de ressourcer du skal bruge for at kunne genoptage hverdagen uden stress – og til at undgå stress i fremtiden.

Lad din lokale psykolog i København hjælpe dig med din stress

Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg giver det mening at finde en psykolog som residerer på de kanter. Her kan du med stor fordel vælge Niels Hellevad Jensen.

Niels Hellevad Jensen er autoriseret psykolog og har igennem mange år hjulpet klienter med eksempelvis angst, stress eller depression. Du kan læse mere, og bestille tid til en psykolog session på hjemmesiden https://psykologhuseticity.dk/