Få flotte resultater med professionel afslibning af gulve

Er dine trægulve, som før var så kønne og lyse i overfladen, blevet lidt matte og grålige i betrækket? Oplever du, at du ikke kan fjerne det nussede og snuskede look ved hjælp af almindelig gulvvask? Og er det begyndt at danne sig irriterende splinter i træværket? Så er det på tide med en grundig og effektiv gulvafslibning og en efterfølgende behandling.

Hvad koster afslibning af gulve?

Prisen på afslibning af gulve er selvfølgelig meget afhængig af antallet af kvadratmeter gulv der skal slibes. Dertil kommer rummenes disposition. Det er klart at det er nemmere at foretage afslibning af gulve i rum som har fine, rette vinkler end i stuer og værelser med mange kringelkroge og spidse hjørner. Og derfor vil prisen afspejle disse faktorer.

Hvis du ønsker at få en professionel afslibning af gulve til en fast, lav pris, kan du altid kontakte DBF Gulvservice. DBF Gulvservice har mange års erfaring inden for behandling af trægulve, herunder gulvafslibning og gulvafhøvling samt diverse former for efterbehandling.

DBF Gulvservice vil altid kunne give dig en god pris på afslibning af gulve i din bolig uanset gulvenes type og træværkets sort. Når du vælger at lade DBF Gulvservice foretage afslibning af gulve i dit hjem, vil arbejdet altid tage udgangspunkt i en forudgående vurdering af dine trægulves beskaffenhed og i dine ønsker til gulvets fremtidige udseende og plejebehov. Er du for eksempel ikke typen som synes det er fedt at skulle vaske gulvet grundigt op til flere gange om ugen for at bevare en hvid sæbebehandlet overflade, vil DBF Gulvservice kunne anbefale minde vedligeholdelseskrævende behandlingsformer så som hvid lak eller bejdsning plus klar lak.

Du får, med andre ord, en på én og samme tid personlig og professionel betjening når du overlader opgaven med afslibning af gulve til DBF Gulvservice. Ønsker du et tilbud på afslibning af gulve, kan du indhente et sådant via hjemmesiden https://gulvafslibning-priser.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *