Er påskegaver noget for jer eller ej?

24 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan både give påskegaver privat, men man kan også give firma påskegaver, og der findes mange forslag til den slags, hvis man er lidt idéforladt på det område.

For det er faktisk ikke et helt nyt koncept, da der har været fokus på det længe, men nu vil firmaer lukrerer på det, og de har fremstillet og fremskaffet nogle gaver, der falder i ånden og er interessante, end at man skal finde på nogle på stedet, man kan bruge som undskyldning for påskegaver.

Omvendt kan påskegaver også for nogle være noget nyt, som de dårligt har hørt om, udover at man da kan give nogle påskeæg til dem, man holder af, hvilket kunne være i form af gækkebreve.

Men man har måske i forvejen et stramt budget i virksomheden eller som familie til, hvad man skal bruge til gaver, så man føler det lidt invaderende, at man nu også skal til at tænke på påskegaver.

Måske påskegaven skal spares væk

Derfor kan man måske både i firmaet og som familie sætte sig ned og sige, at man ikke skal indføre den tradition med påskegaver eller droppe den helt.

Det er måske lidt svært at omvende familien eller firmaet til at skulle leve uden den gave, hvis man allerede har gjort det i forvejen.

Det er jo lettere at skulle leve med noget, som man aldrig var klar over, at man havde manglet, end at man skal hen at undvære noget, man har haft længe.

Især for små børn eller meget traditionsbårne mennesker kan det blive svært at skulle undvære det.

Det kan jo også tænkes, at man finder det for moderne med sådan noget som påskegaver, at man ikke indfører det; eller man har prøvet det og ikke synes om det.

Ellers kan man jo holde det til at give et påskeæg eller noget andet lækkert, så det ikke bliver for dyrt at have med at gøre.