Bedre varme for pengene med Mitsubishi varmepumper

Bedre varme for pengene med Mitsubishi varmepumper

Drømmer du om at gøre dit hus til et såkaldt grønt hjem? Vil du gerne kunne skære ned på familiens samlede forbrug af energi uden at skulle lide afsavn – især når det handler om opvarmning af boligen? Så er der faktisk mange tiltag, som ligger lige til højrebenet.

Det er eksempelvis nærliggende at lade husets ydermure efterisolere, således at så lidt som muligt af varmen forsvinder ad den vej. Det samme gælder vinduerne, hvis ruder kan udskiftes med mere isolerende typer. Og endelig kan du erstatte dit udtjente fyr med en luft til vand varmepumpe.

Hvorfor skal jeg skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er det billigste og mest miljøvenlige alternativ til et fyr. Hvis dit olie, pille eller gasfyr er gammelt, vil det sandsynligvis være dyrt såvel i drift som når det handler om brændstof. Et gammelt fyr er sjældent nær så energi effektivt som det var i sine yngre dage. Dette betyder, at fyret ikke udnytter det tilførte brændstof med lige så høj effektivitet. Og da et bedaget og udtjent fyr samtidig skal renses og repareres på endnu hyppigere basis, kan udgifterne hertil hurtigt løbe op.

En luft til vand varmepumpe har ikke samme behov for vedligeholdelse, og er samtidig langt mere energi effektiv. Dette er en stor bonus – ikke alene for din pengepung, men også for klima og miljø. Jo bedre udnyttelse af den tilførte energi, des lavere forbrug. Med en luft til vand varmepumpe kan du således ikke alene minimere dit globale CO2 aftryk – du kan også spare op imod 70 procent af dine samlede årlige udgifter til opvarmning af din bolig.

Køb Mitsubishi varmepumper online hos Dansk Varme ApS

Hos Dansk Varme ApS kan du købe de moderne luft til vand varmepumper fra det velrenommerede brand Mitsubishi – læs mere på https://danskvarme.dk/produkt-kategori/luft-til-vand-varmepumper/Mitsubishi-luft-til-vand-varmepumper/